TEKNIK SEDUT SENARAI BAKAL PENGANTIN UNTUK FOTOGRAFI PERKAHWINAN TANPA GUNA FB ADS!
Hanya dengan menggunakan 'Personal FB' anda mampu mendapatkan booking fotografi perkahwinan tanpa mengeluarkan sesen pun untuk FB Ads.
FAKTA #1
Organic Reach di fanpage sekarang adalah terlalu RENDAH kerana FB inginkan anda BERBELANJA untuk buat FB Ads bagi mendapat 'reach' yang tinggi.
FAKTA #2
Organic Reach di Personal FB juga akan menjadi rendah jika anda meletakkan iklan promosi yang mengandungi website dan / atau no telefon. FB nak anda guna fanpage untuk meletakkan iklan dan seterusnya MEMBAYAR untuk FB Ads.
3 LANGKAH MUDAH, AUTOMATIK & BERKESAN  UNTUK BUAT SALES TANPA BAYAR IKLAN!
STEP #1
SEDUT + TAPIS = JADI PROSPEK
STEP #2
PROSPEK + ADD FRIEND = JADI KAWAN
STEP #3
KAWAN +  BOOM WALL = JADI CUSTOMER
INI DIA
SOFTWARE VIRAL yang akan menolong anda membuat kerja-kerja mencari 'TARGETTED CUSTOMER' dan memastikan newsfeed mereka PENUH DENGAN POST ANDA! Semuanya secara AUTOMATIK dan TANPA MEMBAYAR KOS IKLAN!
ARROW
'SEDUT'
ANDA BOLEH SEDUT BAKAL PELANGGAN / PROSPEK DARI MANA-MANA USER DI GROUP, FANPAGE PESAING & PERSERTA EVENTS. KESEMUA USER INI ADALAH YANG TERKINI DAN AKTIF.
SS01
Hanya perlu copy paste URL untuk group, fanpage yang ingin anda sedut (1). Anda boleh pilih untuk user yang aktif LIKE dan KOMEN pada post (2). Senarai user yang disedut akan dipaparkan di sini (3).
'TAPIS'
KESEMUA USER YANG ANDA SEDUT TADI BOLEH DITAPIS UNTUK MENDAPATKAN USER ATAU BAKAL CUSTOMER YANG BETUL-BETUL BERKUALITI ATAU 'TARGETTED' SAHAJA.
SS02
Untuk fotografi perkahwinan anda perlu tapis untuk memilih user wanita (1) yang berumur antara 18 dan 25 tahun dan mereka ini berkemungkinan masih bujang (2). Anda boleh pilih user dari mana-mana negeri mengikut target customer atau biarkan sahaja untuk bakal pengantin dari seluruh Malaysia (3). Senarai user yang ditapis akan dipaparkan di sini (4).
'ADD FRIEND'
BAKAL CUSTOMER ATAU PROSPEK YANG BERKUALITI & TARGETTED TADI ANDA BOLEH ADD MEREKA SEBAGAI FRIENDLIST. PROSES INI ADALAH PENTING KERANA ANDA AKAN MEMBUAT MARKETING KEPADA KESEMUA USER INI.
SS03
Guna fungsi auto add friend (1) untuk senarai user (2) yang telah anda tapis tadi.
'BOOM WALL'
PROSES MARKETING ANDA AKAN BERMULA DI SINI KERANA DENGAN CARA 'BOOM WALL' IANYA AKAN MENAIKKAN ENGAGEMENT ANTARA ANDA DAN BAKAL PENGANTIN INI. BOOM WALL ADALAH PROSES ANDA 'LIKE' PADA STATUS ATAUPUN GAMBAR PROSPEK INI.
SS06
Fungsi Boom Wall (Like Posts & Photos) (1) ini anda boleh memilih jumlah post dan gambar user yang ingin anda LIKE (2). Senarai user yang anda telah LIKE post dan gambar mereka akan di paparkan di sini (3).
TAMBAHAN
SELAIN DARI FUNGSI BOOM WALL, TERDAPAT FUNGSI-FUNGSI LAIN YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK TUJUAN MARKETING. ANTARANYA FUNGSI 'SEND MESSAGES' DAN FUNGSI 'POST ON WALLS'
SS04
Pilih pada Send Messages dan tulis ayat marketing anda (1). Anda boleh buat beberapa variasi ayat supaya FB tidak 'block' ataupun 'flag' anda. Senarai penerima mesej akan di paparkan pada bahagian ini (2).
SS05
Untuk fungsi Post On Walls (1) anda boleh tulis ayat marketing anda (2) dan sertakan sekali link website dan / atau gambar (3)
FUNGSI-FUNGSI LAIN SOFTWARE VIRAL INI
SEDUT NOMBOR TELEFON
'CURI' FRIENDLIST ORANG LAIN
INVITE FRIENDS TO LIKE PAGE
INVITE FRIENDS TO JOIN GROUPS
AUTO REQUEST JOIN GROUPS
INVITE FRIENDS TO EVENTS

BAYAR SEKALI DAN GUNA BERKALI-KALI!

SETIAP LESEN SOFTWARE BOLEH GUNA UNLIMITED AKAUN FB!

ATAU HUBUNGI (SMS/WHATSAPP) : 016-4102520